Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Open dag Annora uitvaartverzorging Mill

Vanaf 1 oktober jl. is voormalig uitvaartonderneming van Dijk samengegaan met Annora uitvaartverzorging uit Grave en gaan zij samen verder als Annora uitvaartverzorging.

 

Het uitvaartcentrum in Mill is onlangs geheel gerestyled en aan de buitenkant heeft het pand

ook een metamorfose ondergaan. Daarom organiseren wij aanstaande zondag 7 oktober een open dag van 11.00 tot 15.00 uur. Tijdens deze open dag kunt u kennismaken met onze uitvaartverzorgsters en andere medewerkers en een kijkje komen nemen in ons verbouwde uitvaartcentrum. Tevens is het politiemortuarium geopend en zijn er medewerkers aanwezig die u uitleg kunnen geven en uw vragen kunnen beantwoorden. De aula van het uitvaartcentrum kan voor meerdere gelegenheden gebruikt worden zoals voor een afscheidsdienst, herinneringsbijeenkomst, avondwake, een samenzijn met genodigden met consumpties of een koffietafel. Tevens beschikt het uitvaartcentrum over drie opbaarkamers, waarvan er twee gebruikt kunnen worden als

24-uurskamer zodat u op elk moment van de dag naar uw dierbare kunt gaan.

 

U bent van harte welkom tijdens deze open dag, waarbij we zorgen voor een hapje en een drankje. We ontmoeten u graag aanstaande zondag in ons uitvaartcentrum.

Datum

7  zondag 07 oktober 2018 om 11.00 uur

Website en social links

www.annorauitvaartverzorging.nl

Adres

Annora uitvaartverzorging

Wanroijseweg 42

5451 HA Mill

advertentie