Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Demolition Day

Sloop Maaslandblok aan de Markt in Mill start met Demolition Day.


Komende zaterdag 22 september is het Demolition Day. Dit is een landelijke dag waarop VERAS, dé branchevereniging voor sloopaannemers en asbestverwijderingsbedrijven een aantal slooplocaties voor het publiek openstelt. 


Laarakkers uit Sambeek laat aan de Markt in Mill (van 10.00 uur tot 15.00 uur) zien hoe zij een gedeelte van het winkelcentrum saneren en slopen om ruimte te geven aan een vernieuwd winkelcentrum met daarboven sociale huurappartementen. Het gaat hierbij om het Maaslandblok, waar na de nieuwbouw o.a. Hema, Kruidvat en Terstal te vinden zullen zijn.

De openingshandeling wordt komende zaterdag om 10.00 uur verricht door Tweede Kamerlid Erik Ronnes van het CDA. Hij is woordvoerder op de terreinen Wonen (incl. ruimtelijke ordening, omgevingswet), Rijksdienst, Rijksuitgaven, financiële sector en staatsdeelnemingen.

De bezoekers krijgen deze dag niet alleen de kans om een echte kraan te besturen, maar ook kunnen zij zien hoe slopers een asbestsanering uitvoeren. Verder zal er iemand aanwezig zijn van Kiwa om meer te vertellen over asbest. Alle belangstellenden zijn hierbij van harte welkom.

Datum

22  zaterdag 22 september 2018 om 10.00 uur

Adres

Laarakkers

Markt

5451 AS Mill