Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Pruuf de Zomer

Geniet van een smaakvolle tocht door het zomerse landschap rondom De Kuilen en schuif aan bij vijf verschillende culinaire gelegenheden om de zomer te proeven. Pruuf de Zomer is de ideale combinatie van bewegen en onderweg lekkere hapjes nuttigen in een mooie omgeving.


Op zondag 1 juli kunt u vanaf 10.00 uur tot 14.00 uur elk uur starten bij Libre’s Eeterij in Mill aan uw tocht. De wandeltocht is uitgezet tussen vijf culinaire adressen in Mill en Langenboom. Op het startpunt geniet u van de eerste zomerse proeverij om vervolgens naar het tweede gastvrije adres te lopen. Bij Onder De Kersenboom schuift u aan voor een lekker gerechtje om daarna door te reizen naar Het Glaslokaal, Het MoMent en De Valkhoeve. Uiteindelijk eindigt u weer bij het beginpunt Libre’s Eeterij. De wandeltocht is bijna 10 KM lang en voert u door het wisselende landschap in het natuurgebied rondom De Kuilen waar u zult zien hoe de Zomer is losgebarsten.


Succesvolle eerste keer

De culinaire wandeltochten onder de noemer Pruuf het Goeie Leven is een idee vanuit Ontdek Mill. Eerder dit jaar hebben vijf ondernemende dames die lid zijn van dit toeristisch recreatieve platform, het idee opgepakt en de koppen bij elkaar gestoken om samen de eerste editie – Pruuf de Lente – te organiseren. Pruuf de Lente was uitverkocht en bekroond met een gemiddeld cijfer van een 8,6 door de deelnemers. Daarom organiseren Gerdy Nooijen (Het Glaslokaal), Carolien Geurts van Kessel (De Valkhoeve Mill), Anita van Kraay (Onder de Kersenboom), Sandra van Bergen (Libre’s Eeterij) en Monique Nelson (Het MoMent) wederom dit bijzondere evenement.


Reserveren

Heeft u ook zin in een culinaire ontdekkingstocht door Mill en Langenboom? Reserveer dan online uw tickets. De voorverkoop start vrijdag 1 juni om 10:00 uur. Er worden maximaal 100 tickets verkocht, dus wees er op tijd bij. Dieetwensen kunt u bij het reserveren doorgeven. Deelname kost €35 per persoon, kinderen tot 10 jaar ontvangen 50% korting en de consumpties zijn voor eigen rekening. Honden mogen aangelijnd meewandelen, maar niet bij de eetgelegenheden binnen, mits het een hulphond is. Ga naar de facebookpagina Pruuf Het Goeie Leven om uw ticket te reserveren. U ontvangt dan per e-mail alle informatie.

Datum

1  zondag 01 juli 2018 om 10.00 uur

Website en social links

Adres

Pruuf de Zomer

Langenboomseweg 73

5451 JH Mill

advertentie