Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Bluescure bij Café Royal in Mill

Aanstaande zaterdagavond 24 februari staat blues weer centraal in café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Dat met Bluescure.

Zij starten om 22.00 uur en zoals gebruikelijk op deze bluesavonden is de toegang helemaal gratis.


Bluescure is begonnen als bluesband, waarbij de nadruk ligt op de

melodieuze kant van de blues: meerstemmige samenzang, ballads, swing. Geleidelijk heeft het repertoire zich verbreed naar een mix van soul, jazz en rock’n’roll. Het geheime wapen van de band is de samenzang. De fluwelen stem van vocaliste Djoly Janssen en de ruige strot van saxofonist Perry van den Berg contrasteren en kleuren prachtig bij elkaar. Daarnaast beschikt de band over de twee meestergitaristen BJ Baartmans en Frits Luppes. Ted Basten

op drums en Ton Jansen op bas completeren de band.

Djoly leerde het vak aan de Herman Brood-academie in Utrecht. De vijf ‘oude rotten’ in het vak spelen- en speelden in vele andere groepen waaronder de Bengels, Billies Bounce, Nightbreak, de Boerenleenband, Balkanbrij, de Hello Goodbye Band en de Revolvers. BJ Baartmans treed op (en maakte 12 CD’s) als

solo-artiest. Hij speelde samen en deed sessiewerk voor ontelbare artiesten waaronder Iain Matthews, Ricky Koole, André Manuel, JW Roy, Frédérique Spight, Mike Roelofs, Rob Geboers.

Op de hoogte blijven van deze en alle andere activiteiten in en rond café Royal? Like de Facebookpagina en check onze site!

Datum

24  zaterdag 24 februari 2018 om 22.00 uur

Website en social links

www.caferoyalmill.nl

Adres

Café Royal

Kerkstraat 7

5451 BM Mill