Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Carnavalsontbijt Mill

Al diverse jaren organiseert Jack Rooijakkers samen met Stichting Carnaval Mill op dinsdagochtend een carnavalsontbijt. Dit is voor iedereen die toe is aan een goede maaltijd. Op deze manier kan men een goede bodem leggen om de laatste dag van de carnaval nog eens flink te feesten.Dit ontbijt begint om 11.11 uur en er zal, zoals we allemaal gewend zijn van Jack en Francien, een uitgebreid buffet klaar staan, waar voor iedereen wel iets is, wat men lust. De eieren met spek zullen niet ontbreken en ook zullen er diverse lekkere broodjes te verkrijgen zijn.

Uiteraard zullen alle Hoogheden hier ook aanwezig zijn en dat staat vaak garant voor heel veel gezelligheid.


Bij het reserveren kunt u aangeven of u een zitplaats wilt bij het carnavalsontbijt. Dit wordt dan voor u geregeld. Hiervoor kunt u terecht bij Jack en Francien via telefoonnummer 0485 451904. Maar ook bij Jeroen van de Heuvel kan er gereserveerd worden via telefoon: 06 20057384. En er is de mogelijkheid om je via mail op te geven bij ontbijt@germelaand.nl.


Kosten voor dit alles is 7,50 Euro per persoon en kinderen t/m/ 12 jaar betalen 3,75 Euro. Dit ontbijt is een prachtig begin van de allerlaatste carnavalsdag. Het is ontzettend gezellig om in prettig gezelschap de dag zo te beginnen.


Aansluitend is iedereen dan ook op tijd om de Kinderoptocht te bekijken. Deze start bij Myllesweerd aan de Kerkstraat te Mill tegenover ’t Centrum. Stichting Carnval Mill wenst iedereen alvast een smakelijk ontbijtje toe.Datum

13  dinsdag 13 februari 2018 om 11.00 uur

Website en social links

www.germelaand.nl

Adres

Kerkstraat 3

5451 BM Mill

advertentie