Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Concert Kunst in het Kerkje Velp Eli Goffa – americanamuziek met zang en gitaar

Belgische sing-songwriter

Een stem, zuiver tot in de hoogste regionen


Het voert niet te ver om te veronderstellen dat Eli Goffa een van de allergrootste talenten is onder de nieuwe lichting singer-songwriters. Soul, roots, een beetje bluesy en funky.

Hij speelt al van kinds af aan gitaar en heeft een indrukwekkende prestatie, die niet onopgemerkt bleef toen hij de jury verraste in de Voice van Vlaanderen (2014), een staande ovatie oogstte met zijn vertolking van Neil Young en haalde de halve finale.

Eli Goffa speelde in het voorprogramma van Hooverphonic, Bent Van Looy, Paul Weller, Novastar en Frances en stond op grote en kleinere festivals in België en Nederland.

Eind 2017 verscheen zijn eerste album 'Written in the stars'.

Zij gitaarspel is virtuoos en een stem die alle kanten op kan en gaat. Bovendien in staat om een publiek binnen de kortste keren voor hem te winnen en in te pakken. Enfin: Bijna te veel superlatieven om in een persoon te verenigen. Toch is het zo.


Eli Goffa is een creatie van Elie De Prijcker uit Sint-Niklaas (BE). Opgegroeid tussen vaders stoffige platencollectie uit de jaren zeventig, raakte Eli voorgoed gepassioneerd door Americana muziek. Dat hoor je aan zijn breekbare maar met momenten ook krachtige zelfgeschreven nummers die al eens naar CSN&Y, José Gonzales, Blind Faith of Ray Lamontagne lonken.

Datum

24  zondag 24 maart 2024 om 14.00 uur

Website en social links

www.kunstinhetkerkje.nl

Adres

Kunst in het Kerkje

Pastoor Loefsweg 1

5363 VE Velp