Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

André Rieu's White Christmas

Het wordt een feest om nooit te vergeten. Vanaf het moment dat het eerste klokje gaat klingelen wordt u ondergedompeld in de unieke kerstsfeer van André's winterwonderland.


Bewonder het prachtig versierde kerstpaleis, compleet met sneeuw, twee ijspistes, prachtige winterse taferelen, romantische verlichting, ontelbare lichtjes, 150 prachtige kroonluchters en meer dan 50 Venetiaanse kandelaars.


Geniet van de sfeer van het seizoen. Zing en dans in de gangpaden op tijdloze kerstliederen, romantische walsen en prachtige liederen van over de hele wereld, zoals Jingle Bells, Ave Maria, Oh Holy Night, Hallelujah, Sleigh Ride, en nog veel meer! Een perfect kerstcadeau voor de fans van André! Geniet van dit gloednieuwe kerstconcert van André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest vanuit het comfort van je bioscoopstoel. Een onvergetelijke kerstverrassing voor het hele gezin


Vanaf 15.00 uur kun je al genieten van lekkere hapjes en drankjes. De film start om 17:00. Omdat er twee pauzes zijn, kun je je ook dan een glas goede wijn, een stukje stol of een soepje met een broodje lekker laten smaken!


TIP: ook leuk om te geven als decembercadeau


Cast: André Rieu (Zichzelf), The Johann Strauss Orchestra (Zichzelf)

Regisseur: Michael Wiseman, André Rieu

Lengte: 180 min


- Zaal open: 15:00 (hapjes en drankje)

- Start film: 17:00 (2 pauzes)

- Einde: ca 20:30

Datum

28  donderdag 28 december 2023 om 17.00 uur

Website en social links

www.filmcafegrave.nl

Adres

Filmcafé Grave

Maximiliaan de Manstraat 2

5363 VN Velp