Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Lichtlabyrint wandeling

Heb je ooit gedroomd van een magische reis, omringd door de zachte gloed van 250 kaarsen, terwijl je jezelf verliest in een tijdloos labyrint? Dan is dit jouw uitnodiging voor een onvergetelijke ervaring!


We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan een wandeling door het labyrint dat speciaal wordt aangelegd in de binnentuin van het Emmausklooster in Velp NB. Voordat we het labyrint gaan wandelen wordt het verlicht door een betoverende zee van zo’n 250 kaarsen. Terwijl de kaarsen dansen in de nacht creëren ze een sfeer van mystiek en verwondering. Het is een kans om in alle rust te genieten van de rustgevende geluiden van de natuur terwijl je jezelf onderdompelt in de warme gloed van de kaarsen.


Het labyrint is al heel oud en komt in veel culturen voor. Het lopen van een labyrint kan dienen als een vorm van meditatie en zelfreflectie. Terwijl je het pad volgt, kun je je gedachten kalmeren (loslaten van stress), diep nadenken over je leven, keuzes en doelen en het herontdekken van je innerlijke balans.


Programma: Je ontvangt bij aankomst uitleg over hoe je het labyrint loopt en je brengt jouw wensen in kaart. Met elkaar steken we de kaarsen aan en gaan we lopen. We sluiten de avond af met een schrijfoefening en is er de mogelijkheid je ervaring te delen.


Kosten: De prijs staat niet vast, maar is precies zo veel als jij er waarde aan geeft.

Momenten

25  zaterdag 25 november 2023 om 19.00 uur
16  zaterdag 16 december 2023 om 19.00 uur

Website en social links

www.durvenzijn.nu

Adres

Durvenzijn.NU

Basilius van Bruggelaan 4

5363 VA Velp