Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Dag van de Stilte in het Emmausklooster

Op zondag 29 oktober, op de Dag van de Stilte, nodigt het Emmausklooster in Velp (NB) je uit om deel te nemen aan een betoverende dag van rust en bezinning. Dit unieke evenement staat geheel in het teken van 'stilte,' en belooft een dag vol inspiratie, innerlijke reflectie en gemeenschap te worden.


Het programma begint om 14.00 uur met een warm ontvangst, waarbij deelnemers kunnen genieten van koffie of thee met lekkernijen. Vervolgens leidt Matthijs van der Tang, gangmaker van Ons Kloosterpad, de deelnemers door een serene rondwandeling van ongeveer 10 kilometer in stilte, die deels over het wandelpad Ons Kloosterpad voert. Deze ervaring in de rust van de natuur ontdek je de schoonheid van de stilte.


Na de wandeling wacht er een heerlijk driegangenmenu in het klooster, waar deelnemers de gelegenheid krijgen om hun ervaringen van de stiltewandeling met elkaar te delen en te bespreken.


’s Avonds wandelen we het lichtlabyrint. Henk Murraij begeleidt deze wandeling die wordt verlicht door een betoverende zee van zo’n 250 kaarsen. Het labyrint is al heel oud en komt in veel culturen voor en symboliseert de (zoek)tocht naar innerlijke rust en wijsheid. Je vindt in het labyrint altijd je weg. Een intrigerende reis naar binnen, naar het hart, en weer terug naar buiten. Terwijl je het labyrint bewandelt met jouw wensen, kun je nieuwe inzichten en antwoorden op levensvragen ontvangen. Deze magische ervaring biedt een unieke kans om te reflecteren en te groeien.


Programmaoverzicht:

14.00 - 14.30 uur: Inloop met koffie, thee en wat lekkers

14.30 - 17.30 uur: Stiltewandeling o.l.v. Matthijs van der Tang

17.30 - 18.30 uur: Diner

18.30 - 20.00 uur: Lichtlabyrint o.l.v. Henk Murraij

De kosten voor deelname aan dit bijzondere evenement bedragen €49,50 per persoon.


Het Emmausklooster nodigt iedereen uit om deze bijzondere dag van stilte en innerlijke groei te ervaren. Reserveer je plek vandaag nog en bereid je voor op een betoverende reis in de wereld van stilte. Wil je meer weten of wil je je aanmelden? Dan kun je contact opnemen met Matthijs van der Tang via onskloosterpad@gmail.com.

Datum

29  zondag 29 oktober 2023 om 14.00 uur

Website en social links

onskloosterpad.nl

Adres

Emmausklooster i.s.m. Ons Kloosterpad

Basilius van Bruggelaan 4

5363 VA Velp