Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Kick-off ‘Week van de Stenen Winkel’ op zondag 7 mei

Stenen winkels maken de steden en dorpen waar we wonen een stukje mooier, zo ook in Grave. Winkelen met je favoriete shopmaatje, producten zien, proeven of aanraken, verrast worden door een goed advies. De ondernemers van Grave openen zondag 7 mei massaal hun deuren om de ‘Week van de Stenen Winkel’ goed af te trappen. Dat doen zij door unieke acties te houden in hun winkels en in de horeca. Dus kom langs en bekijk de leuke acties van alle ondernemers in het centrum van Grave.


Een zondag vol acties en gezelligheid.

De enthousiaste ondernemers van het centrum van Grave ontvangen je van harte op zondag 7 mei tussen 13:00 en 17:00 uur. Deelnemende ondernemers zijn te herkennen aan een kleurrijke tros ballonnen voor de deur, loop daar dus zeker even binnen! Voor al het winkelend publiek is er bij de deelnemers een stempelkaart te verkrijgen die te vullen is door het bezoeken van verschillende winkels in het centrum. Met een vol gestempelde kaart kun je terecht bij de Graafsche horeca voor een gratis kopje koffie of thee!


Over Week van de Stenen winkel.

Om lokale stenen winkels te steunen én hun kracht te vieren, vindt van 8 tot en met 14 mei de 'Week van de Stenen Winkel' plaats in zowel Nederland als België. In deze week doen lokale stenen winkels van Grave ook iets bijzonders voor hun klanten: van een cadeautje bij aankoop tot het verloten van mooie prijzen. Zo vieren ze samen met hun klanten dat de deuren van de winkel (weer) open staan.

Kun je helaas niet langskomen om jouw favoriete ondernemers te vieren? Steun dan jouw favoriete lokale winkels natuurlijk ook via social media. Geef een like of een reactie op een Facebook- of Instagram-post van de winkels in jouw buurt, of deel een van hun berichten. Kost je helemaal niets, maar het helpt stenen winkels wel nieuwe mensen te bereiken.


Nog veel meer te beleven in Grave

Niet alleen op zondag 7 mei kun je terecht in Grave. Er zijn veel leuke evenementen in het stadje die het centrum levendig houden. Voor de meest actuele evenementenkalender kun je bijvoorbeeld kijken op www.evenementengrave.nl

Datum

7  zondag 07 mei 2023 om 13.00 uur

Adres

Centrum Management Grave

Postbus 158

5360 AD Grave