Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Lezing Geurt Franzen

Op maandag 25 april om half acht geeft Geurt Franzen in de bibliotheek van Grave, een lezing met de titel ‘Moord en doodslag in het Land van Cuijk’. Verhalen met een slechte afloop en toch leuk om naar te luisteren.


Geurt Franzen (Boxmeer, 1958) is journalist en schrijver. Hij werkte meer dan 25 jaar bij dagblad De Gelderlander en is nu werkzaam als zelfstandig (tekst-)schrijver. Hij schrijft tweemaal per week de column Dwarskijker en wekelijks de historische rubriek Boeven & Boefjes, beide in de editie Maasland van De Gelderlander. Daarnaast schrijft Franzen tweewekelijks een theatercolumn op www.theater.nl, is hij actief als songwriter en schrijft hij teksten voor theater.


Het Stadsmuseum Grave bewondert zijn wekelijkse historische verhalen, reden om deze rasverteller uit te nodigen in de lezingenreeks van het museum. Gruwelijke verhalen en soms ook rechterlijke dwalingen zullen in de theaterachtige vertelling aan bod komen.


De lezing wordt gehouden in de bibliotheek van Grave aan de Trompetterstraat. De zaal is open vanaf 19.15 uur. Kaarten: € 2,50.

Datum

25  maandag 25 april 2022 om 19.30 uur

Website en social links

Adres

Stadsmuseum Grave - Lezingencommissie

Bibiotheek Grave - Trompetterstraat 2

5361 ER Grave