Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

GEANNULEERD - Foto expo in Kunstkerkje Velp

In het weekend van 19 en 20 december 2020 houdt het Fotografencollectief f/4 uit Wijchen een expositie van hun laatste werken in het Kunstkerkje van Velp. De openingstijden deze twee dagen zijn van 11 tot 17 uur. Wij verzoeken u bij een bezoek aan de expositie zich aan de RIVM-regels te houden. Om het makkelijk te houden is er een speciale route door het Kerkje uitgezet. Je vindt dit Kunstkerkje aan de Pastoor Loefsweg in Velp bij Grave. De toegang is gratis.


Vijf jaar geleden ontstond Fotografencollectief f/4 met als doel er samen op uit te trekken om te fotograferen, samen projecten te organiseren en uit te voeren, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Daarnaast was er nog een belangrijke regel: ‘het moet gezellig zijn’!

Wat ons bindt zijn de gezamenlijke interesses en visie op fotografie, wat resulteert in fotobesprekingen, bediscussiëren van nieuwe technieken. We hebben gezamenlijke maar ook uiteenlopende interesses, dat inspireert en haalt de anderen uit de comfort zone. Zo dagen we elkaar uit om telkens ander en beter werk te maken. Elke 6 weken organiseren we een activiteit zoals studiofotografie, bezoek van steden of natuur in binnen- en buitenland en als jaarlijks hoogtepunt een weekend weg naar bijvoorbeeld Parijs of de Opaalkust.


Deze expositie is de eerste van dit collectief ter gelegenheid van hun eerste lustrum. Het geeft een beeld van de gezamenlijke activiteiten waaraan een deel van de expositie gewijd is, daarnaast exposeert ieder van ons met tien persoonlijke beelden.

Momenten

19  zaterdag 19 december 2020 om 11.00 uur
20  zondag 20 december 2020 om 11.00 uur

Website en social links

www.kunstinhetkerkje.nl

Adres

Kunst in 't Kerkje

Pastoor Loefsweg

5363 VE Velp

advertentie