Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

GEANNULEERD - Expositie Fotocollectief - Kunst in het Kerkje

Vijf jaar geleden ontstond Fotografencollectief f/4 met als doel er samen op uit te trekken om te fotograferen, samen projecten te organiseren en uit te voeren, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Daarnaast was een belangrijke regel ‘het moet gezellig zijn’! Aldus Edwin van Wijk, Ab Wubben, Henk Verheyen en Herman Coumans.


Wat ons bindt zijn de gezamenlijke interesses en visie op fotografie, wat resulteert in fotobesprekingen en het bediscussiëren van nieuwe technieken. We hebben gezamenlijke maar ook uiteenlopende interesses, dat inspireert en haalt de anderen uit de comfort zone. Zo dagen we elkaar uit om telkens ander en beter werk te maken. Elke 6 weken organiseren we een activiteit zoals studiofotografie, bezoek van steden of natuur in binnen- en buitenland en als jaarlijks hoogtepunt een weekend weg naar bijvoorbeeld Parijs of de Opaalkust.

Deze expositie is de eerste van ons collectief ter gelegenheid van het eerste lustrum. Het geeft een beeld van onze gezamenlijke activiteiten waaraan een deel van de expositie gewijd is, daarnaast exposeert ieder van ons met 10 persoonlijke beelden.


Bezoekersinformatie:

De expositie is te bezoeken op zaterdag 4 en zondag 5 april van 11.00 tot 17.00 uur.

Enkele fotografen van Fotocollectief f/4 zijn aanwezig op deze twee dagen. De toegang is gratis.

Momenten

4  zaterdag 04 april 2020 om 11.00 uur
5  zondag 05 april 2020 om 11.00 uur

Website en social links

www.kunstinhetkerkje.nl

Adres

Kunst in het Kerkje

Pastoor Loefsweg 1

5363 VE Velp

advertentie