Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Feestelijke opening Attent Present

Ken je dat? Je moet een speciaal cadeau kopen voor familie, vrienden, medewerker(s) of collega('s); het moet apart zijn, wellicht uit de regio en oh ja, er is haast bij! Dan kun je natuurlijk kijken in de folder met promotionele artikelen die nog ergens rondslingert. Of je zoekt via Google tussen de honderden, zo niet duizenden, anonieme webshops die alles beloven wat je zoekt en nog meer. Maar je kunt ook binnenlopen bij: Attent Present!


Attent Present opent haar deuren op woensdag 6 november. De winkel/showroom is gevestigd in het monumentale '’t Root Peert' pand aan de Rogstraat 22 te Grave en wordt om 13.00 uur op feestelijke wijze geopend voor het publiek.


Attent Present is een combinatie van een winkel waar je inspiratie kan opdoen en producten kunt bekijken en kopen. Daarnaast hebben ze ook een webshop voor wie vanuit huis en/of kantoor wil bestellen. Ook kan je er terecht voor een diversiteit aan workshops. Zit iets nog niet in hun aanbod? Dan zetten zij hun uitgebreide netwerk in om het voor je te vinden.


Wie zijn de personen achter Attent Present?

Claudia, Hanneke en Marrie zijn drie gepassioneerde onderneemsters die elkaar hebben gevonden vanuit diverse vakgebieden. Zij hebben ruime ervaring met het organiseren van evenementen en op maat samengestelde cadeauverzoeken. Of het nu gaat om een kerstpakket voor alle medewerkers, een cadeau voor een speciale vriendin, een persoonlijk cadeau voor die medewerk(st)er die gaat trouwen of een kindje krijgt óf omdat je gewoon jezelf wilt verwennen; niets is hen te gek! Zij leveren, indien nodig, maatwerk en zorgen ervoor dat de voorstellen passen binnen het budget, hoe groot of klein dat ook is. Wil je meer weten over wat Attent Present voor jou kan betekenen?

Loop gezellig even bij de dames naar binnen of stuur een mail naar info@attent-present.nl! De winkel is geopend op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Datum

6  woensdag 06 november 2019 om 13.00 uur

Adres

Attent Present

Rogstraat 22

5361 GR Grave

advertentie