Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Live TV Talkshow Linders&Linders

Volop aandacht voor de activiteiten tijdens de herdenkingsweek Operation Market Garden 75 jaar.


In de 10e aflevering spitten het duo Peter en Jolanda Linders in het verleden van Grave tijdens de 2e wereldoorlog. En heel specifiek de gebeurtenissen rondom Operation Market Garden. Deze militaire operatie moest een einde maken aan bezet Nederland. In de opvolgende week zijn er tientallen activiteiten in en rondom Grave ter herdenking aan Market Garden 75 jaar geleden. De presentatoren bespreken het thema met Gravenaar en Generaal b.d. Marc van Uhm, de voorzitter van de Harmonie Stad Grave Harry Reffeltrath en andere bijzondere gasten. Deze tv-talkshow is alweer de 10e uit een reeks van 11 in het seizoen 2019. Omroep Land van Cuijk maakt het technisch mogelijk om deze populaire talkshow niet alleen live uit te zenden via het Facebook kanaal van 0486tv, maar direct op alle kanalen van deze streekzender. Het bereik van de omroep gaat inmiddels verder dan het Land van Cuijk. Door de aansluiting op de landelijke Mediahub, kunnen kijkers vanuit bijvoorbeeld, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en zelfs Rotterdam vanuit de huiskamer meegenieten van de programma’s die worden uitgezonden.

Het programma ontvangt ook muzikale gasten. Dit keer zijn de leden van popkoor ‘A Sign of Friendship’ te gast, met daarbij de bekende Ron Link. Zij geven een preview van het Fahari Foundation Benefietconcert wat op 29 september gehouden gaat worden in de theaterzaal van Catharinahof.


Locatie: Catharinahof, Koninginnedijk 252, 5361 CR Grave

Datum: zondag 15 september 2019

Tijdstip: 14:00-15:00 uur

Toegang: Gratis


De TV-Talkshow Linders&Linders is live te volgen via de tv kanalen van Omroep Land van Cuijk, via het Ziggo kanaal 40 en het KPN kanaal 1475.

Datum

15  zondag 15 september 2019 om 14.00 uur

Website en social links

www.ciderwhitecp2019.nl www.0486tv.nl www.facebook.com

Adres

0486tv

Koninginnedijk 252

5361 CR Grave

advertentie