Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Openluchtvoorstelling Green Book Filmcafé Grave

Op zaterdag 31 augustus organiseren wij weer de jaarlijkse openluchtfilm. Gratis toegankelijk voor iedereen.


De openluchtfilm wordt vertoond op de Markt/Hoofdwagt in hartje Grave. Maak gebruik van een van de horecaterrassen of breng uw eigen tuinstoel mee. 


De filmvoorstelling begint rond 21.00 uur. Het precieze tijdstip hangt af van het weer. Het moet donker genoeg zijn.


De film die we gaan vertonen is GREEN BOOK.


Samenvatting: Een inspirerend, hartverwarmend en waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter (Viggo Mortensen) en concertpianist (Mahershala Ali); die gedwongen worden hun verschillen opzij te zetten om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken.


Wanneer pianist Don Shirley in 1962 op zoek is naar een lijfwacht voor zijn tournee door het zuiden van Amerika, komt hij in contact met Tony Lip. Een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter die graag wat wil bijverdienen. Samen reizen ze door verschillende zogenoemde blanke staten aan de hand van een speciale reisgids (The Green Book) die hen informeert over plekken waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn. Tijdens hun reis worden zij geconfronteerd met hun tegengestelde persoonlijkheden, gevaar en racisme maar ook met onverwachte menselijkheden en een volle dosis humor. Om veilig thuis te komen zullen zij hun verschillen aan de kant moeten zetten; er ontstaat een bijzondere vriendschap.


Peter Farrelly | VS | 2018 | komedie, drama | 130 min


Uitwijkdatum in geval van slecht weer op 31/8: vrijdag 6 september 2019.

Datum

31  zaterdag 31 augustus 2019 om 20.00 uur

Website en social links

filmcafegrave.nl

Adres

Filmcafé Grave

Markt Grave

5361 GS Grave

advertentie