Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Derde editie Ladies Night

“Beleef Historisch Grave” organiseert op 15 juni in de Historische binnenstad van Grave alweer de derde editie van de “Ladies Night Grave”.


De Ladies Night Grave start om 18.00 uur bij lunchroom “Bij Moeders” in de Hoofdwagt 6. Hier ontvangt iedere deelnemer, tegen een kleine vergoeding van € 2,50, een rode speelkaart en een gratis consumptiebon. De consumptiebon kunt u inleveren bij deelnemende horeca gelegenheden in Grave, die vermeld staan op de speelkaart. Met deze speelkaart kunt u zogenaamde

“stempelwinkels” bezoeken. Bij elke stempelwinkel krijgt u een stempel voor deelname en een letter om de rebus in te vullen op de speelkaart. Tegen inlevering van een ingevulde speelkaart kunt u kans maken op een van de 3 grote prijzen of een van de 100 goodiebags.


Door mee te doen, bezoekt u vele unieke speciaalzaken die Grave rijk is. U kunt binnenkijken bij winkels waar u normaal gesproken wellicht niet snel komt. U ziet bijzondere assortimenten, maar ook de landelijk bekende formules kunt u deze avond rustig bezoeken en bekijken. U zult verrast zijn door het aanbod. De rode loper gaat uit en de ondernemers staan klaar om u een avondje heerlijk in de watten te leggen.


100 Goodiebags, 3 grote prijzen

We sluiten de avond af om 21.00 uur bij “Het Poortwachtershuis” aan de Maaskade 14. Daar zal de trekking zijn van de 3 grote prijzen en de 100 goodiebags. Aansluitend kunt u natuurlijk vertoeven op de terrassen die Grave rijk is.


Kleur: Rood & Thema: Ibiza

Zoals u van ons gewend bent is de kleur van de avond rood. U kunt de stempelwinkels goed herkennen aan de rode kleur accenten. Daarnaast hebben we dit jaar een thematwist: I love Ibiza. U zult dat terug zien in de aangeboden assortimenten en als u het leuk vindt, kunt u ook uw eigen kleding voor de avond daarop aanpassen.


Ondernemers werken samen

De Ladies Night Grave wordt u aangeboden door de ondernemers in de binnenstad Historisch Grave Volg ons voor het laatste nieuws op facebook.com/ladiesnightgrave

Mode, beauty, woondecoratie, proeverijen, dans, amusement & diverse prijzen; het is er allemaal.

Ondernemers in de binnenstad en daarbuiten bezorgen u een heerlijke verwenavond.

Datum

15  vrijdag 15 juni 2018 om 18.00 uur

Website en social links

Adres

Ladies Night

De Hoofdwagt 6

5361 EW Grave

advertentie