Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

50 jaar gemeente Gennep !

Ben jij al eens in de Heijense Jungle geweest? Weet jij het voedselbos van Milsbeek te vinden? Of heb je al ooit één van de drie molens bezocht? Tijdens ‘Zwermen over de kernen’ kun je in alle kernen fietsen, genieten én gluren. Als inwoner ben je waarschijnlijk al heel vaak langs een bepaalde plek gereden, maar heb je nog nooit even een kijkje genomen. Met deze fietsroute ontdek je verrassende plekken die je wellicht nog niet kent. Ook leidt de route je langs de Markt van Morgen, een duurzaam festival, en de monumenten die hun deuren openen in het kader van de Open Monumentendag.


50 jaar De fietsroute wordt speciaal georganiseerd vanwege het 50-jarige bestaan van de gemeente Gennep. In 1973 ontstond met de toevoeging van Heijen en de gemeente Ottersum de gemeente zoals we die nu kennen. Tijdens de route zijn er in iedere kern kleine festiviteiten georganiseerd door dorps- en wijkraden. Ook de nodige bedrijven openen hun deuren en de horeca heeft mooie acties.


Zwerm je mee? Zet 9 september alvast in de agenda! Meer informatie volgt later. Wil jij met jouw bedrijf ook een gratis activiteit aanbieden? Neem dan contact op via 50jaar@gennep.nl.


Datum

9  zaterdag 09 september 2023 om 11.00 uur

Website en social links

www.gennep.nl

Adres

gemeente Gennep

Postbus 9003

6590 HD Gennep