Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Albrecht Bouwman in de bibliotheek van Gennep

Op donderdag 25 mei vertelt Albrecht Bouwman zijn verhaal over Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) in de bibliotheek van Gennep. Zijn vrouw hield NAH over na een ongeluk, wat veel impact heeft op iedereen in het gezin. Deze lezing is voor mensen met NAH, hun partners, kinderen en andere naasten. De avond start om 19.00 uur en deelname is gratis.


En dan wordt alles anders

Albrechts vrouw Carola houdt aan een zeer heftig ongeval Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) over. Vooral voor de kinderen is het lastig. Waarom doet mama anders dan dat ze voor het ongeval deed? Uiteindelijk is er hulp voor Carola. Voor de rest van het gezin is die

hulp er niet of in ieder geval is die niet zichtbaar. Tijdens deze lezing in de bibliotheek van Gennep neemt Albrecht Bouwman de aanwezigen mee terug in de tijd en vertelt hij in een uur tijd over de spanning en emotie van hetgeen is gebeurd. Maar zeker ook over de zaken die ná het ongeval hebben plaatsgevonden.


Boek voor erkenning, herkenning en richting

Bouwman schreef het boek & En dan wordt alles anders'. In dit boek beschrijft hij wat zijn gezin is overkomen, maar ook over met wie ze vervolgens allemaal in aanraking komen. Met dit boek wil Albrecht erkenning, herkenning en richting aan personen (die leven met iemand) met NAH geven. Hopelijk dat dit een duwtje in de rug is bij de verwerking. En het boek geeft ook inzicht aan onder andere werkgevers, hulpverleners en medici over wat er speelt bij mensen met NAH en hun gezinnen.


Reserveer je plekje voor deze editie van Café Brein Extra op de website van BiblioPlus: www.biblioplus.nl/agenda.

Datum

25  donderdag 25 mei 2023 om 19.00 uur

Website en social links

biblioplus.op-shop.nl

Adres

bibliotheek van Gennep

Ellen Hoffmannplein 2, 6591 CP Gennep

6591 CP Gennep