Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Open dag gemeentekantoor en Duurzaamheidsmarkt

De duurzaamheidsmarkt vindt plaats op het plein voor het gemeentekantoor. U krijgt daar informatie over onder andere besparen en isoleren, de opwek van zonne-energie en elektrisch rijden. Er staan 11 kramen op het Ellen Hoffmannplein voor het gemeentekantoor.


Tussen 2019 en 2021 heeft het gemeentekantoor een ware gedaanteverwisseling ondergaan. Het gebouw is nu volledig ingericht op flexibel werken.


Ontvang een gratis vaste plant

Elke vierkante meter steen die wordt vervangen door groen, heeft positieve effecten op mens, dier en natuur. Neem bij uw bezoek aan de duurzaamheidsmarkt één van de stenen mee, die u uit uw tuin heeft verwijderd en ontvang een gratis vaste plant. Daarnaast komt u in aanmerking voor een gratis boom.


Bekijk het vernieuwde gemeentekantoor.

Het gebouw is nu volledig ingericht op flexibel werken. Dat betekent veel ruimte voor ontmoeten en samen of individueel werken, met de nieuwste technische mogelijkheden. Ook is het gebouw verduurzaamd, met onder andere een aardgasloze klimaatinstallatie. Dat scheelt veel geld in deze tijd van hoge energiekosten en is goed voor het klimaat.

Datum

10  zaterdag 10 september 2022 om 11.00 uur

Website en social links

www.gennep.nl

Adres

Gemeente Gennep

Ellen Hoffmannplein 1

6591 CP Gennep