Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Roepaen Reggae Festival is terug!

Op de binnenplaats van klooster Roepaen presenteert de organisatie een breed programma van vette bands en DJ’s uit binnen- en buitenland. Dit jaar gaan ze voor de complete laid back Reggae experience en kun je ook in het prachtige kloosterpark kamperen: Reggae Camp. 


Op 31 augustus staan er van 12.00 – 04.00 uur 6 bands en 3 DJ’s op het programma en voor de échte genieters is er de tweede dag van 10.00 -18.00 uur een exclusief programma. Een dagticket voor zaterdag 31 augustus kost € 25,- en de genieters die een vol weekend in Reggae sferen willen vertoeven betalen € 40,- (incl. camping en programma op zondag).


De organisatie van Roepaen Reggae Camp is een samenwerking tussen boekingsbureau Boombax en evenementenlocatie Roepaen in Ottersum. Boombax weet wat Reggae is. Het boekingsbureau is betrokken bij de Reggaeweide van de Zwarte Cross en levert artiesten aan de meest relaxte festivals van Nederland zoals Lowlands, Reggae Lake, Mundial, Paaspop en Reggae Vibrations. 


Evenementenlocatie klooster Roepaen host regelmatig festivals en feestsen in en buiten het kloostergebouw. In Retraite Festival, Hidden Monastery, Uurwerk en Woodstock Festival worden jaarlijks bij klooster Roepaen georganiseerd.


Tickets voor Roepaen Reggae Camp zijn te koop via de website.

Momenten

31  zaterdag 31 augustus 2019 om 12.00 uur
1  zondag 01 september 2019 om 10.00 uur

Website en social links

www.roepaenreggae.nl

Adres

Roepaen

Kleefseweg 9

6595 NK Ottersum

advertentie