Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

TechLab Maakweek

Wel eens muziek gemaakt met een banaan? Gitaar gespeeld op een LEGO bouwwerk? Of zelf een parcours voor een spannende robotrace gemaakt? Tijdens de TechLab Maakweek is het allemaal mogelijk! Je kent het TechLab van de robot lessen en van programmeren maar in de vakantie doet de Bibliotheek het anders. Tijdens de zomervakantie organiseert BiblioPlus een creatieve week voor kinderen die van knutselen, ontwerpen en ontdekken houden: de TechLab Maakweek! Een week vol toffe thema’s die je creativiteit prikkelen.


De TechLab Maakweek vind plaats van 5 t/m 9 augustus in de Bibliotheek Gennep. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen iedere middag tussen 14:00 en 16:00 uur knutselen, ontwerpen en nieuwe technologieën uitproberen.


Een programma vol maakplezier

Op maandag kun je jouw eigen game maken: een middag vol spelletjes, online en offline, van knutselmateriaal tot Virtual Reality bril. Dinsdag en woensdag staan in het teken van robots: deelnemers mogen dan hun eigen materiaal meenemen, om een supervette robot en een racebaan vol obstakels te maken van karton, eierdozen of wc-rolletjes. Op donderdag wordt je filmmaker en op vrijdag gaan we muziek maken met verrassende muziekinstrumenten. Wist je dat robot Dash heel goed is in muziek maken en dat je piano kunt spelen op aardappelen?


Kinderen kunnen zich nu inschrijven voor de losse themadagen tijdens TechLab Maakweek. Voor de enthousiastelingen is er ook een 5-dagenticket verkrijgbaar. Meer informatie en inschrijven kan via de website van BiblioPlus.

Momenten

5  maandag 05 augustus 2019 om 14.00 uur
6  dinsdag 06 augustus 2019 om 14.00 uur
7  woensdag 07 augustus 2019 om 14.00 uur
8  donderdag 08 augustus 2019 om 14.00 uur
9  vrijdag 09 augustus 2019 om 14.00 uur

Website en social links

www.biblioplus.nl

Adres

TechLab BiblioPlus

Ellen Hoffmannplein 2

6591 CP Gennep

advertentie