Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Peter Diem kunstverkoop

Kunsthandel Gennep organiseert op 9 juni 2019 een Peter Diem kunstverkoop! Deze dag begint om 12.00 uur en zal eindigen om 18.00 uur.


Er zullen acryl op linnen en zeefdrukken worden aangeboden en dat voor zeer aantrekkelijke prijzen. Als een wervelwind schildert Nederlands kunstenaar Peter Diem(1945), hij lèèft zijn kunst. Krachtige doeken, exponenten van zijn explosieve levensstijl. Zijn grote liefde ontdekt hij al vroeg. Aangekomen in de Verenigde Staten - Peter is net 20 jaar - komt hij in contact met Jason Berger, een bekende kunstenaar en ooit leerling van de grote schilder Henri Matisse. Berger is onmiddellijk vol vuur als hij de eerste werken van de jonge kunstenaar ziet, die op dat moment zijn hoofd financieel boven water houdt als lithograaf.

Diem schildert heftig, met grote gebaren. Koortsachtig, heftig en met krachtige streken worden enorme hoeveelheden verf op het doek aangebracht, desnoods rechtstreeks uit de tube en met twee handen tegelijk. Behalve vrolijke koeien en geschilderde reis - impressies werkt de Nederlandse kunstenaar Peter Diem vol overgave aan zijn kosmische thema`s. Amerika is te klein, zelfs de wereld is niet groot genoeg voor de energieke schilder die groeit naar Ùniversal Art`. De kosmische werken vallen snel op tijdens exposities en vestigen zijn naam in de prestigieuze Amerikaanse kunstwereld. Dus kom allen naar onze Woonkamergalerie om de kunstverkoop Peter Diem bij te wonen! Voor meer info kunt u onze website raadplegen.

Datum

9  zondag 09 juni 2019 om 12.00 uur

Website en social links

www.kunsthandel-gennep.nl

Adres

Kunsthandel Gennep

Burg. Gilissenweg 57

6591 ZN Gennep

advertentie