Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Undercoversessie Jamiroquai

Het concept van onze undercoversessies is inmiddels welbekend: artiesten uit veelal bekende Nederlandse bands, brengen in een speciaal samengestelde muziekformatie een spectaculaire ode aan ´de muzikale groten der aarde.' Kwaliteitscovers dus! De undercoversessie van deze week is een eerbetoon aan Jamiroquai.

Jamiroquai is een Britse band onder leiding van zanger Jay Kay. De Band begon in het acid-jazz genre, maar ontwikkelde gaandeweg een eigen sound met diverse invloeden. Dit mede door de interesse in funk- en discomuziek uit de jaren zeventig en tachtig die Jay Kay had. In 1994 kwam het album “The Return of The Space Cowboy” uit waarvan het titel nummer ‘Space Cowboy’ een grote hit werd. Later kwam er een nog een album waar de nummers ‘Virtual Insanity’ en ‘Cosmic Girl’ op stonden. Beide werden grote hitjes!


Deze undercoversessie is onder leiding van Cyril Directie (Candy Dulfer, Kane) Cyril Directie - Drums (bekend van o.a. Hans&Candy Dulfer, Kane, Trijntje Oosterhuis, Waylon) Robin Verkaik - Lead Vocals (bekend van vele andere undercover sessies)

Lienke Iburg - Backing Vocals (a.k.a. Lynn Stephans, bekend van o.a. Kenny B, Elvis Live in Concert)

Norah Iburg - Backing Vocals (bekend van o.a. Kenny B, New original Rhythm Architects)

Bas van der Wal - Gitaar (bekend van o.a. New Cool Collective, Shirma Rouse, The Fresh Cuts)

Guido Vrouwe - Basgitaar (bekend van o.a. Rob Klerkx and the Secret, The Metallicas) Mike Foendoe - Toetsen (bekend van o.a. @SIX, The Friendship Gospel Choir) Frank van Wely - Percussie (bekend van o.a. Zuco 103, Waylon, Teus Nobel en lokale beroemdheid in Ottersum)


De inloop voor deze sessie is om 21.00 uur en na afloop biedt onze huis-DJ je alle mogelijkheid om gezellig na te borrelen. Een ticket kost €10,- exclusief servicekosten in de voorverkoop en €12,50 aan de dagkassa.

Datum

13  vrijdag 13 april 2018 om 21.00 uur

Website en social links

www.roepaen.com

Adres

Roepaen

Kleefseweg 9

6595 NK Ottersum