Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Cuijk KeiGoed

Cuijk Kei Goed is een begrip in de regio en trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers. De gezellige braderie opgeleukt door muziek en show maakt deze dag voor jong en oud tot een leuk uitje. Op verschillende plaatsen in de winkelstraten van het centrum van Cuijk is muziek, dans en show en zijn de terrassen geopend. Uiteraard ontbreken de springkussens en gezellige terrassen niet.


Winkels open

Niet alleen de centrumondernemers maar ook bedrijven gevestigd op het industrieterrein of uit de regio komen naar het Cuijkse centrum om te laten zien wat ze allemaal in huis hebben. Cuijk KeiGoed is voor hen een mooie gelegenheid om zich aan een breed publiek te presenteren. De winkels zijn geopend van 11.00 tot 17.00 uur.


Verenigingen

Natuurlijk laten ook tal van Cuijkse vereniging tijdens Cuijk KeiGoed zien wat je bij hen allemaal kunt doen. Vaak hebben zij op deze dag leuke demonstraties, acties en aanbiedingen.


Kindervertier

Ook de jongste bezoekers hoeven zich niet te vervelen. Buiten de kinderrommelmarkt in de Kaneelstraat zijn er diverse draai-, spring- en klim attracties. Levende Knuffels lopen door het dorp en zorgen voor vele blijde gezichten.

Datum

9  zondag 09 juni 2024 om 11.00 uur

Website en social links

cuijk.nu

Adres

Stichting Centrummanagement Cuijk

p/a Kaneelstraat 27b

5431 DV Cuijk