Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Harp-gitaar duo Claudia y Manito in Beeldentuin Cuijk

Op donderdagavond 6 juni a.s. geeft duo Claudia y Manito een akoestisch concert in het Pakhuis, gelegen op het terrein van Beelden- en Heemtuin Cuijk.

Bij dit optreden gaat de Paraguayaanse harp met haar melancholische geluid een dialoog aan met de flamencogitaar. Betoverende melodieën en tot de verbeelding sprekende improvisaties nemen de luisteraar mee naar een gevoelswereld vol passie, weemoed en hartstocht.

Naast het instrumentale repertoire zingt Claudia Spaanstalige liederen uit het Latijns-Amerikaanse continent. Hierbij begeleidt zij zichzelf op gitaar. Met haar zwoele stemgeluid pakt ze de toehoorder geraffineerd in. Het vurige gitaarspel van gipsygitarist Manito geeft de muziek een extra dimensie. Zijn naam is een directe verwijzing naar de gitaarlegende Manitas de Plata.

Het adres Kerkstraat 12 5431 DS Cuijk, de aanvang is om 20.00, inloop vanaf 19.30. Entree is €15,- contant af te rekenen bij aankomst (er is geen pin of tikkie) Reserveren is gewenst i.v.m. beperkte zitplaatsen. Dit kan via info@manito.biz of 06-23259107

Datum

6  donderdag 06 juni 2024 om 20.00 uur

Adres

Heemtuin

Kerkstraat 12

5431 DS Cuijk