Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Melting Pot

Kom jij ook? Op zondag 2 juni tussen 12:00-17:00 uur vindt de eerste editie plaats van de Melting Pot op de lavendelkade in de Heeswijksekampen!


Dompel jezelf onder in een smakelijke wereldreis waarbij je de meest verrukkelijke gerechtjes kunt proeven. Bewoners uit onze gemeente koken met liefde gerechten uit hun land van herkomst, van hun favoriete vakantiebestemming of gewoon omdat ze het heerlijk vinden! Met een stempelkaart in de hand kun je zelf langs alle kraampjes struinen en kiezen welke culinaire pareltjes je wilt ontdekken. Stempelkaarten zijn op de dag zelf te koop.


Maar dat is nog niet alles! Naast al dat lekkers zijn er ook verschillende activiteiten rond het thema "Wereldreis" om jouw dag nog specialer te maken. Laat je betoveren door live muziek, bewonder capoeira-optredens, laat de kleintjes swingen tijdens een dansworkshop, laat ze schitteren bij de schminktafel, laat ze stuiteren op het springkussen en nog zoveel meer!


Dus waar wacht je nog op? Verzamel je vrienden en familie en beleef samen een onvergetelijke dag vol smaak, muziek en plezier op de Melting Pot!

Datum

2  zondag 02 juni 2024 om 12.00 uur

Website en social links

Adres

Voorzijde gebouw Lavendelkade

Lavendel 250

5432 DW Cuijk