Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

KW1C FoodTour Cuijk

Deze culinaire wandeltocht door het centrum van Cuijk wordt jaarlijks door de food & hospitality studenten van het Koning Willem I College te Cuijk georganiseerd als afstudeerproject in samenwerking met ruim 40 (centrum)ondernemers van Cuijk; de KW1C FoodTour Cuijk.


Een stempelkaart met bijbehorende kleur looproute is de basis voor dit evenement.


U kunt online uw ticket bestellen zodat u zeker bent van deelname. Mis deze jaarlijkse culinaire wandeling door Cuijk niet en bestel uw kaarten tijdig! Ticketverkoop wordt ruimschoots van te voren op verschillende media aangekondigd. Ticket zijn meestal binnen één week uitverkocht.


Door het grote aantal deelnemende bedrijven zijn er diverse routes die u kunt volgen. Welke route u wilt volgen bepaalt u zelf op de dag van uitgifte tijdens het evenement. Routes worden aangegeven met een kleur. Iedere route kent ca. 10 kleine gerechten.


Op social media worden de definitieve routes een week voor het evenement aangekondigd. Tijdens de dag zelf staan bij de entree de routes ook aangegeven.


Op vertoon van uw aankoopbewijs ontvangt u bij aanvang van het evenement uw stempelkaart van uw route naar keuze en kunt u van start. De deelnemende bedrijven hebben hun locatie gemarkeerd met ballonnen in uw kleur stempelkaart.

Datum

26  zondag 26 mei 2024 om 12.00 uur

Website en social links

cuijk.nu

Adres

Stichting Centrummanagement Cuijk

p/a Kaneelstraat 27b

5431 DV Cuijk