Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Bull Town Band ft. Benjamin Herman – JazznJazz

Saxofonist en muzikale alleseter Benjamin Herman verruilt zijn New Cool Collective deze middag voor de Cuijkse Bull Town Band. Hij is een van Nederlands meest productieve musici en deze middag werkt hij samen met de 20-koppige jazzband uit Cuijk. Dit resulteert in spetterende jazz, virtuoze solo’s en een energie die je nog lang doet nagenieten.


Benjamin Herman

Na deelname aan de Thelonious Monk Competition in 1991 en zijn studie bij Dick Oatts in New York heeft Benjamin tot op heden meer dan 50 albums uitgebracht als soloartiest en als frontman van zijn groove-georiënteerde ensemble New Cool Collective. 


Bull Town Band

De Cuijkse Bull Town Band kenmerkt zich door vele solisten, een krachtige zangeres en eigen arrangeurs. Ze spelen naast de klassiekers van Gordon Goodwin, Count Basie en Peter Herbolzheimer, veel moderne jazzmuziek. Muziek bekend van bands als Snarky Puppy, Cory Wong, New Cool Collective, Electro Deluxe, Tower of Power, Galowstreet. 


Niet voor niets zoekt deze band de samenwerking met Nederlands meest zichtbare jazzmusicus Benjamin Herman: Bring it on!


Prijs: €18,50

Datum

12  zondag 12 mei 2024 om 15.30 uur

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk