Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Viering Internationale Vrouwendag in Cuijk

Deze zaterdag viert IC Safina de Internationale Vrouwendag in MFA De Valuwe. Dat doen we graag met andere vrouwen. Thema: één wereld, duizend vrouwen! Het wordt een middag met ontmoetingen, informatie en inspiratie. Laat je verrassen! Vrouwen en meisjes vanaf 12 jaar zijn van harte welkom.


Burgemeester Marieke Moorman opent deze viering. Programma: o.a. korte interviews met enkele sterke, inspirerende Cuijkse vrouwen over hun kracht; informatie; optredens met muziek, zang en dans. Hapjes in de pauze. Daarna vrij dansen op internationale muziek. Ook verzoeknummers worden afgespeeld.


Toegangskaarten: 5 euro per stuk. Te koop van 15 t/m 29 februari aan de balie van MFA De Valuwe in Cuijk. Maar op is op! Kaartprijs is inclusief 2 drankjes (thee/koffie) en enkele hapjes.


Plaats van viering: grote zaal MFA de Valuwe, De Valuwe 1, 5431 AV Cuijk. Binnenlopen van 12.30 -13.00 uur. Programma: van 13.00-17.00 uur. Om het programma niet te verstoren, worden na 13.00 uur geen bezoekers meer toegelaten. Dus kom op tijd. IC Safina organiseert deze middag i.s.m. MFA De Valuwe.

Datum

2  zaterdag 02 maart 2024 om 12.30 uur

Website en social links

landvancuijk.nl

Adres

Intercultureel Centrum Safina in MFA De Valuwe

De Valuwe 1

5431 AV Cuijk