Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

The Chicago Funk - A Tribute to the Legendary Earth, Wind & Fire

The Chicago Funk brengt een eerbetoon aan de muziek van Earth, Wind & Fire. In het tweede seizoen van het SBS6 televisieprogramma ‘The Tribute, Battle of the Bands’, waren ze geliefd bij het publiek. In de finale behaalden ze de tweede plek!


De liefde voor de oude soul, disco en motown muziek zit in hun aard. De show is een wervelwind aan hits die voorbijkomen en last but not least zal dit feestje bij iedereen het disco vlammetje doen ontwaken. In samenwerking met Amerikaanse creative director David A. Tobin hebben ze alles op alles gezet om de juiste sound, tot in de perfectie, eruit te halen. “Als jij je ogen dicht doet, dan moet Earth, Wind & Fire voor je staan”, dat is het uitgangspunt van deze 12-koppige tribute band.


De originele popgroep Earth, Wind and Fire staat bekend om de hoge noten van Phillip Bailey, het warme geluid van Maurice White en de herkenbare stem van Ralph Johnson. Deze kenmerkende stemmen moesten blijven en eer aangedaan worden. Die stemmen zijn gevonden in de Nederlandse artiesten Nigel Brown, Clayton Peroti en David Goncalves.


De muzikale tribute sensatie neemt je mee terug naar de 70’s en 80’s. Alle hits zoals ‘Boogie Wonderland’, ‘In the Stone’, ‘After the Love has Gone’ en natuurlijk wereldhit ‘September’ komen voorbij. Trek je disco-outfit uit kast en groove mee tijdens deze waanzinnige show!


Prijs: €29,50

Momenten

17  zaterdag 17 februari 2024 om 20.00 uur
18  zondag 18 februari 2024 om 20.00 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk