Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Cobi van Baars te gast bij Boek&Praat

De Cuijkse schrijfster Cobi van Baars, afgelopen jaar landelijk doorgebroken met haar roman ‘De onbedoelden’, is dinsdag 16 januari te gast bij Boek & Praat in het Huis van Cuijk. Tijn Heijl interviewt haar over haar indrukwekkende werk. Kaarten zijn te koop via de website van Schouwburg Cuijk. 

In de serie Boek & Praat van BiblioPlus en Schouwburg Cuijk worden bekende Nederlandse auteurs geïnterviewd. Ze lezen voor uit eigen werk, vertellen over hun schrijverschap en geven antwoord op vragen uit het publiek. Na afloop kan publiek een boek laten signeren.


Cobi van Baars

Cobi van Baars bouwt gestaag aan een overtuigend oeuvre. Ze debuteerde in 2017 bij uitgeverij Atlas Contact met de roman ‘Schipper en Zn.’, in 2019 gevolgd door ‘Over het krakende ei’ en in 2020 door ‘Branduren’. In 2023 publiceerde ze ‘De onbedoelden’, een roman over een tweeling die tegen de zin van hun moeder ter adoptie wordt afgestaan en in twee verschillende gezinnen opgroeit, onwetend van elkaar. Deze roman heeft veel aandacht gekregen van de nationale pers. Van Baars schrijft beeldend en indringend en bevestigt telkens weer haar talent om met weinig woorden hele werelden op te roepen.


Schrijver uit de regio

In het voorprogramma stelt Stichting De Kneep je voor aan de regionale schrijver Michelle Ermens. Michelle schreef Magic’s source, een Young Adult Fantasy-serie. 

Boek & Praat is een samenwerking tussen Schouwburg Cuijk, BiblioPlus en Stichting De Kneep. Kaarten à €12,50 zijn verkrijgbaar op schouwburgcuijk.nl


Verder in de reeks: Wim Daniëls (27 feb) en de Debutantenavond met Koen Caris, Frouke Arns en Nikki Dekker (26 maart).

Datum

16  dinsdag 16 januari 2024 om 19.30 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk