Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Thema Avond over "Vertrouwen"

Jenaplanschool Lindekring en peuterspeelzaal Klein Geluk organiseren samen een thema-avond over vertrouwen. Vertrouwen in kinderen: in hun groeikracht en mogelijkheden. Vertrouwen in jezelf: we kunnen meer dan we denken. En vertrouwen in elkaar: wat als we zouden geloven dat we niet zonder elkaar kunnen?

Het gezegde is niet voor niks: ‘It takes a village to raise a child.’


'Vertrouw d’r maar op’, dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Leven en werken met kinderen gaat met aardig wat risico’s gepaard. Tegelijkertijd vraagt het juist om heel veel vertrouwen. Vertrouwen in de groeikracht van kinderen, in hun mogelijkheden en in hun goede bedoelingen. En om vertrouwen te kunnen geven, heb je ook zelfvertrouwen nodig. Tijdens deze thema-avond vertelt Ellen Emonds (medeoprichter peuterspeelzaal Klein Geluk en moeder van schoolgaande kinderen op de Lindekring) je alles over (zelf)vertrouwen, verbondenheid en het recht op risico. Een afwisselend verhaal met fragmenten en anekdotes, met ruimte voor een lach en soms zelfs een traan.


De avond is bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft in ons speelleercentrum en/of zin heeft in een mooie avond: (nieuwe) ouders/verzorgers, medewerkers van kinderopvang of scholen uit de regio en andere geïnteresseerden. We laten ons graag aan jullie zien!


Na de lezing zullen we een korte presentatie houden van ons concept.

Meld je hier gratis aan voor onze thema-avond.

Datum

28  dinsdag 28 november 2023 om 19.00 uur

Website en social links

www.lindekring.nl

Adres

Lindekring

Liesmortel 19

5435 XH Sint Agatha