Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Jubilarissenconcert Muziekvereniging Juliana Haps

Het Platina Jubileum (zeventig jaar lid!): Leo Claassen, gestart in 1952 bij Harmonie “Were Di” in Beugen en vele jaren in Haps de tamboer-maitre geweest van fanfare & drumband Juliana en nog altijd lid van Muziekvereniging Juliana.

Het Diamanten Jubileum (zestig jaar lid) Gérard Daanen, begonnen in 1963 bij Drumband Juliana o.l.v. Jos Custers en nu nog steeds actief lid bij (inmiddels) Slagwerkgroep Juliana o.l.v. John Derks.

Het Gouden Jubileum (vijftig jaar lid): Carla Peters Rit. Gestart in 1973 bij Fanfare Juliana o.l.v. Harry van Sambeek en ook Carla is nog steeds actief lid bij de Hapse Muziekvereniging.

Het Zilveren Jubileum van Denise Derks (25 jaar lid). Denise startte in 1998 met de Koninklijke Harmonie Semper Crescendo in Kerkdriel maar verhuisde muzikaal naar Haps en speelt sinds 2017 bij onze Muziekvereniging Juliana.


Bij zulk mooi eremetaal hoort natuurlijk een afvaardiging van de Muziekbond aanwezig te zijn. Vanuit de Brabantse Bond voor Muziekgezelschappen is dhr. Robert Verhofstadt uit Oploo om onze jubilarissen toe te spreken en te huldigen.

Het Jubilarissenconcert vindt plaats in Zalencentum de Posthoorn en begint om 20.00 uur. De toegang is uiteraard gratis. De avond wordt muzikaal helemaal ingevuld door onze vereniging met mooie optredens van de Slagwerkgroep, Het 30+ orkest en het orkest van Muziekverenging Juliana. De toegang is gratis!


Opmaat naar het Jubileumjaar 2024 met de 5e Music Night

Het huldigen van de jubilarissen is voor Muziekvereniging Juliana het laatste muzikale “wapenfeit” van 2023 want de vereniging is al zeer druk bezig met het nieuwe jaar, het jaar 2024, waarin Juliana haar 90-jarig bestaan viert. Een van de muzikale hoogtepunten van dit jubileumjaar zal ongetwijfeld de 5e Music Night zijn welke in het weekend van 19 en 20 april wordt gehouden in sporthal de Stappert en als de voortekenen niet bedriegen wordt deze jubileumeditie van de Music Night de “muzikale kers op de taart”. Meer over de Music Night lees je alvast op de website van de muziekvereniging www.mvjuliana.nl

Datum

25  zaterdag 25 november 2023 om 20.00 uur

Website en social links

www.mvjuliana.nl

Adres

Muziekvereniging Juliana Haps

Bogaersstraat, 2d

5443 AL Haps