Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Jaap Robben - Boek & Praat

Jaap Robben (1984) schrijft niet specifiek voor een leeftijd, maar voor iedereen in het bijzonder. Hij veroverde met zijn romandebuut Birk boekhandel, lezer en recensent. Birk werd bekroond met o.a. de Nederlandse Boekhandelsprijs. Zomervacht haalde de longlist van de International Booker Prize, was DWDD Boek van de Maand en oogstte ook buiten de Nederlandse taalgrenzen veel lof. 


In Schemerleven, zijn nieuwste roman, schrijft hij een eerbetoon aan de vele ontkende, ‘weggestopte’ kinderen en hun voor het leven getekende ouders. 


Regioschrijver: Frans Pennings

Bij Frans Pennings (1943) bleef het schrijven jarenlang bij gedachtekronkels en gedichtjes. Kort voor zijn pensioen vatte hij de liefde voor het schrijven weer op. Sindsdien verschenen van zijn hand: Opstelschrift van een oud Gravenaar, Hent de Dorpsagent en De Grestermoorden.


Daarna bleven grote uitgaven uit, omdat Frans zich concentreerde op het schrijven van levensverhalen van ouderen. Daarnaast schrijft hij steeds meer gedichten en heeft hij mening carnavalslied op zijn naam staan.


Boek & Praat

Bij Boek & Praat ontmoet je de schrijver van je favoriete boek. Luister naar zijn of haar verhaal en stel je vragen. Na afloop is er de gelegenheid om een boek te laten signeren. Vooraf ontmoet je een schrijver uit de regio, die je wordt voorgesteld door Schrijverscollectief De Kneep.


Prijs: €12,50

Datum

21  dinsdag 21 november 2023 om 19.30 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk