Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Tibetaanse monnik Tashi Norbu

Re-connect, Be-inspired

Een ontmoeting met Tibetaanse monnik en kunstenaar Tashi Norbu en zijn levenswerk.


Lama Tashi Norbu is een druk bezette monnik, reizend over de wereld, vaak in de USA, samenwerkend met de Dalia Lama. In Nederland woont hij in Emmen waar hij een (officieel erkend) museum heeft opgericht met Tibetaanse kunst. Bijzonder dat hij tijd en bereid is gevonden om naar Land van Cuijk af te reizen.


Middagprogramma:

Een ontmoeting met lama Tashi Norbu met enkele Tibetaanse ceremonies, een klankhealing, meditatie en gebed. Tijdens het mantra zingen is er een live painting door lama Tashi waarbij hij de aanwezigen uitnodigt om deel te nemen aan het tot stand komen van een nieuw schilderij. Er is ruimte om vragen te stellen en om met elkaar in gesprek te gaan.


Lama Tashi Norbu neemt ter bezichtiging een aantal van zijn schilderwerken mee. Afsluitend is er een ceremonie met een Tibetaans gebed. 


Er is een nazit met mogelijkheid van persoonlijke ontmoetingen en er is huisgemaakte Dahl soep. 


Ticket middagprogramma kost € 19,50 incl. kop koffie of thee bij de ontvangst. Er is plek voor 70 personen. Gesproken taal is Engels.


Re-connect, Be-inspired

Jezelf verkennen, verbinden en helen. En geïnspireerd raken door kunst, cultuur, literatuur, muziek en religie.


Maak een verbinding met jezelf in het ochtendprogramma met een wandelmeditatie o.l.v. Lama Tashi Norbu (in de spirit van Thich Nhat Hanh) en de Runen-Klank-Heling van Annelies Theelen. Meer info vind je op de website onder Programma. Beperkt aantal plaatsen. Ben er op tijd bij!


Volgende Re-connect, Be-inspired:

9 mei Hemelvaart met de Vlaamse schrijver Geert Kimpen n.a.v. zijn nieuwe boek over Maria Magdalena

Datum

28  zondag 28 januari 2024 om 14.00 uur

Website en social links

www.desteenakker.nl

Adres

Huistheater De Steenakker

Steenakkerstraat 5

5443 NK Haps