Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Kletskoppen 'Herfst in Haps'

'HERFST IN HAPS'

Na een succesvolle kantoorloopbaan bij een groot slachthuis wordt Herman na zijn pensionering geplaagd door stemmingwisselingen, hij raakt verward en zijn geheugen begint hem in de steek te laten. Zijn mentale achteruitgang maakt hun gezamenlijke oude dag er niet gemakkelijker op. En Herman was altijd al een wat moeilijke man. Hun vakantie vieren ze al 40 jaar in Haps, als een vast baken in hun geordend, kinderloos bestaan.


Ze halen herinneringen op en blikken terug op hun huwelijksleven met ups en downs. Ook bereiden zij zich voor op de gruwel van de nakende ouderdom met de bijbehorende ongemakken. De tijd dat ze elkaar definitief zullen moeten loslaten komt in zicht. Maar hoe doe je dat? Is alles al gezegd? Moet alles wel gezegd worden? Of is het daarvoor te laat? Een confronterend en even troosteloos als herkenbaar gegeven. Maar waarbij ook een bevrijdende lach zo nu en dan niet ontbreekt! 


In de voorstelling worden beelden gebruikt uit Haps en omgeving.     


Spel: Johan Koeleman en Marco van Dijk

Regie: Bart Vaessen


Tekst: Theatergroep Het Volk. 'Herfst in Haps' is de derde eigen theaterproductie van de Steenakker i.s.m. theatergezelschap 'Kletskoppen'


Speeldata:

Zaterdag 21 oktober PREMIERE

Zondag  22 oktober 

Zaterdag 4 november 

Zondag  5 november 


Aanvang 15.00 uur. Toegangsprijs € 17,50, inclusief kop koffie of thee bij de ontvangst. De foyer is open vanaf 14.15 uur. Parkeren en gaderobe is gratis. 


Na afloop is er een sfeervolle nazit met huisgemaakte soep. Betalen kan met PIN.


Bij goed weer kun je voorafgaand een wandeling maken door het natuurgebied en de oude van buurtschap (14de eeuw) van de Steenakker. Dat kan o.l.v. een gids (gratis). Start wandeling 13.45 uur. Opgeven of je aanmelden is niet nodig. 

Momenten

21  zaterdag 21 oktober 2023 om 15.00 uur
22  zondag 22 oktober 2023 om 15.00 uur
4  zaterdag 04 november 2023 om 15.00 uur
5  zondag 05 november 2023 om 15.00 uur

Website en social links

www.desteenakker.nl

Adres

Huistheater De Steenakker

Steenakkerstraat 5

5443 NK Haps