Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Oerknal

Wij kunnen niet wachten om de subwoofers de deur uit te laten stuiteren aankomende zaterdag.

Mocht je nog niet hebben besloten of je bij het feestje van het jaar wilt zijn, hieronder de line-up met zes lokale DJ's waarbij je linksvoor kunt gaan staan vuistpompen.


19:45 - Gerben Dijkstra


Zo’n 10 jaar geleden begon Gerben met huisfeestjes en studentenpartijtjes. Met zijn op marktplaats gekochte laptop en controller brak hij menig woonkamer tot de grond toe af, en zorgde hij eigenhandig voor het legen van de koelkast.

Verwacht een lekkere opwarmer van house, minimal, deep tech en alles daar tussenin. Vettige baslijntjes om je eerste biertje op te consumeren.


20:45 - Unknown Format


De mannen van Unknown Format draaien al sinds hun vingertjes dik genoeg waren voor de knoppen. En toch hebben ze in al die tijd niet kunnen besluiten wat hun stijl is. Lekker onvoorspelbaar! Een ding is zeker: een klein dansje kan er zeker gewaagd worden.


21:30 - Smore


Tussen al die jaren ervaring vonden wij van Oerknal jong talent ook belangrijk. Dat hebben we binnen getrokken in de vorm van Smore! Hij neemt 2 belangrijke zaken mee: onuitputtelijke energie en een USB-stickje vol frisse house en techno. Lekker!


22:30 - Tim Bernardo


Als voormalig hitmixer bij Xfm weet deze man best goed hoe een draaitafel werkt. Hij perst zonder enige moeite 100 tracks in een uur. Zorg dat je 5 bier hebt gehaald voor hij begint, tijd om naar de bar te gaan heb je niet.


23:30 - Mr. Goddinsky


Tijd om bij te komen heb je ook niet, want wanneer Mr. Goddinsky plaats neemt achter de wielen van staal weet je dat het menens is. Dampende technobeukers worden bijne onmerkbaar doorgemixt in zwevende tranceklappers. Snaveltjes dicht, oogjes toe en vuistpompen maar.


00:30 - Jess-e


Verreweg de man met de meeste ervaring en de grootste muziekcollectie. Jess-e draaide al vinyl toen jij nog een zaadje was. De club is zijn tempel, de draaitafel zijn altaar. Moeiteloos bedient hij je van de beste classics, doorspekt met frisse bonkers van gisteren. In de naam van de kick, de snare en de heilige 909 hihat. Amen.


01:30 - Gerben Dijkstra (alweer?)


Dezelfde Gerben Dijkstra, maar dan met iets meer bier erin. Hij zwaait je uit met alle bonkers die hij niet kwijt kon in zijn eerste set. Nog eentje dan.


De toegang is gratis!

Datum

14  zaterdag 14 oktober 2023 om 19.00 uur

Website en social links

Adres

Oerknal

Maasstraat 3

5431 BB Cuijk