Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Cultuur aan de Maas 2023

Wij verwachten dat dit jaar weer de diverse groeperingen van de nieuwe gemeente Land van Cuijk en haar omgeving deel zullen nemen aan deze Culturele Manifestatie.

De culturele activiteiten zullen plaats vinden in het centrum van de voormalige gem. Cuijk, zoals op de Grotestraat, het Kerkplein en aanliggende straten zoals de Kerkstraat, het Tuigleerstraatje, de Korte Molenstraat en het Louis Jansenplein.

De dag begint om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur.


Het voorlopige programma van de Culturele Dag Cuijk 2023 is in grote lijnen als volgt:

• Presentatie door de diverse Instellingen en groeperingen uit de gemeente Land van Cuijk en zijn regio (in 2022 zijn wij met 5 gemeenten gefuseerd tot één gemeente Land van Cuijk)

• Diverse podiumactiviteiten waaronder theater, muziek, zang en artistieke workshops.

• Kunst- en Boekenmarkt in het centrum, fungeert weer als een lint naar de diverse optreed plaatsen in de winkelstraten van het oude centrum Cuijk.

• Om de dag aantrekkelijk te houden voor de standhouders is besloten tot een limitering van het aantal kramen. (Boekenmarkt maximaal 15, Kunstmarkt maximaal 40, biologische markt maximaal 5) De huurkosten voor een kraam bedragen € 35,00 incl. BTW, en € 5,00 voor het extra achterzeil.


Inschrijving voor Kunst- of Boekenmarkt via de mail info@cultureelhartcuijk.nl of via de website cultureelhartcuijk.nl door downloaden van het aldaar bijgesloten inschrijfformulier.

Datum

3  zondag 03 september 2023 om 11.00 uur

Website en social links

www.cultureelhartcuijk.nl

Adres

Stichting Cultureel Hart Cuijk

Graaf Hermanstraat 18

5431 GS Cuijk