Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

De Buurtcamping Cuijk in de Heeswijkse Kampen

De Buurtcamping strijkt ook deze zomer weer neer in het park in de Heeswijkse Kampen in Cuijk. Van 18 tot en met 20 augustus zijn alle inwoners van Cuijk van harte welkom om hun tentje op te zetten en een weekend lang het campinggevoel te ervaren in eigen dorp.


De Buurtcamping wil vooral voor iedereen een leuke en laagdrempelige ontmoetingsplek zijn, waar je kunt ontspannen of actief bezig zijn – net waar je zin in hebt. Voor de kids zijn er diverse attracties en er wordt van alles georganiseerd: o.a. salsa- en dansclinics, yoga in de ochtend, een potje volleybal, een barbecue en bingo. Maar gewoon chillen is natuurlijk ook prima.


Kun je niet kamperen, kom dan gezellig even buurten, een kop koffie drinken en gezellig kletsen met buurtgenoten. Je bent welkom!


Kampeerplek reserveren

Voor 3 dagen kamperen (2 overnachtingen) betaal je 30 euro voor een volwassene en 15 euro voor een kind tot 12 jaar. Dit is inclusief kampeerplek, 2x ontbijt, 2x lunch en 2x avondeten, koffie/thee en limonade. Reserveren doe je via: debuurtcamping.nl/camping/cuijk. Hier vind je ook meer informatie.


Heb je zelf geen tent? Wacht dan niet te lang met je aanmelding. De organisatie heeft een beperkt aantal tentjes beschikbaar, maar op = op!

Momenten

18  vrijdag 18 augustus 2023 om 14.00 uur
19  zaterdag 19 augustus 2023 om 14.00 uur
20  zondag 20 augustus 2023 om 14.00 uur

Website en social links

debuurtcamping.nl

Adres

De Buurtcamping Cuijk

Lavendel 2A

5432 DH Cuijk