Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Online Minitraining Nek & Schouders

De zomervakantie staat voor de deur. Nog even en je mag je werk voor een paar weken achter je laten. Eindelijk heb je de tijd om je nek en schouders te ontspannen. Of toch niet? Spelen deze klachten in de vakantie juist op?


In de maand juli geef ik een minitraining voor nek en schouders. In drie korte sessies leer je de basisprincipes die je tijdens het werk toe kunt passen. Juist in de vakantieperiode heb je de rust om de bewegingen eigen te maken. Zodat je deze toe kunt passen als je weer aan het werk gaat. De bewegingen zorgen ervoor dat nek- en schouderklachten verminderen of zelfs voorkomen kunnen worden.


De minitraining wordt gegeven op maandagavond van 19.30 – 20.00 uur. Via Zoom leg ik iedere sessie een paar bewegingen uit, die we samen een aantal keren uitvoeren. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen. Dan heb je een week de tijd om deze bewegingen te integreren in jouw dagelijks leven. Een week later voegen we daar nieuwe bewegingen aan toe. Omdat het eigen maken van bewegingen nu eenmaal tijd en geduld vraagt. Daarin zal ik je begeleiden.


De kosten bedragen € 27,-. Na iedere sessie ontvang je een link naar een instructievideo, waarin ik de bewegingen uitleg. Het beste is om live aanwezig te zijn. Dan leer je ook van de vragen van andere deelnemers. De instructievideo's blijven na afloop drie maanden beschikbaar om de bewegingen eigen te maken.

Datum

10  maandag 10 juli 2023 om 19.30 uur

Website en social links

hethelendehuis.nl

Adres

Het Helende Huis

Burg. van Hultenstraat 16

5443 AR Haps