Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Open Dag Sportaanbieders Haps 2023

Op zondag 11 juni vindt de eerste Open Dag van de Hapse Sportaanbieders plaats op sportpark de Berkte. Iedereen uit Haps en omstreken kan kennis maken met sport- en beweegmogelijkheden die er in Haps te vinden zijn. Een gezellige dag voor jong & oud.


Om 12.30 uur wordt er gestart met een leuke opening die je niet wilt missen! Daarna kun je bij iedere sportaanbieder gratis een workshop volgen. Ze laten je zien wat hun sport inhoudt en beantwoorden jouw vragen.


De middag is opgedeeld in tijdsblokken van 20 minuten, zodat je alle aanbieders kan bezoeken. Bij aanvang ontvang je het programma met de tijden en inhoud van de activiteiten.


Bij iedere sportaanbieder krijg je na deelname aan de workshop een leuke verrassing. Deze kun je verzamelen in een rugzakje die je bij de opening krijgt. Let ook goed op, want iedere sportaanbieder geeft tijdens de workshop informatie die je nodig hebt voor het eindspel rond 17.00 uur. Hier wordt je 'getest' op de opgedane kennis. Degene die als beste uit de test komt, wint een prijs.


Namens alle organiserende sportaanbieders wensen wij je een sportieve en gezellige middag,


Haju, Hapse Boys, HaVoC, Het Helende Huis, Heppie Joy, TV De Zoetsmeer en de Zelfkanthennekes.

Datum

11  zondag 11 juni 2023 om 12.30 uur

Website en social links

hethelendehuis.nl

Adres

Hapse Sportaanbieders

Haringsestraat 7

5443 PD Haps