Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Reset: Kalmeer jouw overprikkelde ontregelde zenuwstelsel

Door (langdurige) stress en trauma raakt het het zenuwstelsel ontregeld. Tijdens vier, los van elkaar te volgen avonden leer je hoe je dit kunt herstellen en de weg weer terugvindt naar de balans in jezelf. 


Een ontregeld zenuwstelsel zorgt ervoor dat je lichaam en geest niet meer in balans zijn. Je kunt misschien veel minder hebben dan voorheen en krijgt onverwachte signalen van je lijf, zoals je gejaagd voelen, snel vermoeid, prikkelbaar gedrag, slapeloosheid, schrikachtig zijn, een laag libido of rusteloosheid. Ook kan je negatiever worden en kan je zelfbeeld achteruit gaan. En dit alles trekt een wissel op je leven en je werkzaamheden.


Dat zijn pijnlijke ervaringen die het gevoel geven dat je geen grip meer hebt op je leven en lichaam. Het kan dan rust geven om te leren begrijpen wat er met je gebeurt en een paar concrete handvatten te krijgen om positieve stappen vooruit te maken. Goede zelfzorg is de basis van het geluk en succes in jouw leven.


De avonden zijn vooral ervaringsgericht, en nee, we gaan niet de hele technische biologische kant uitleggen van hoe het zenuwstelsel werkt. Dat is voor het doel van deze avonden alleen maar extra mentale ballast waar je waarschijnlijk niet op zit te wachten.


De avond is vooral praktisch en doeltreffend, en er op gericht jou te voorzien van meer rust en zelfinzicht. We organiseren vier op een volgende avonden die telkens aanvullend zijn op de voorgaande. Elke avond kan ook afzonderlijk gevolgd worden. Deze lessen zijn uiteraard geschikt als voedende zelfzorg.


Elke woensdagavond 21:45 - Kosten: € 22,50 per avond


  • Aanmelden via Whatsapp 06 40174029
  • Locatie: Yogazaal bij Hoeve De Zoete Geest
  • Het is fijn on gemakkelijke kleding te dragen tijdens de les.
  • Docent: Natascha van der Linden (meditatie/ademcoach & lichaamsgerichte therapeut)

Datum

  Vandaag t/m 28 juni 2023

Dagen geopend
wo  Woensdag

Voor de openingstijden kunt u een kijkje nemen op de website.

Website en social links

www.zoetegeest.nl

Adres

Locatie Hoeve De Zoete Geest

De Geest 4

5439 NJ Linden