Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

De Race Theatershow: Helden!

Interessante feiten, anekdotes en de geheimen van de coureurs

De belangstelling voor Formule 1 is nog meer toegenomen sinds Max Verstappen in 2021 als eerste Nederlander Wereldkampioen werd. Formule 1 is zelfs in populariteit de snelst groeiende sport in Nederland. Voor veel echte liefhebbers stelt een Formule 1 wedstrijd niet veel voor zonder het gevatte commentaar van Olav Mol en Jack Plooij.


Olav Mol is al sinds 1991 commentator bij de GP en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Een grotere expert dan Mol op het gebied van Formule 1 bestaat er niet. Van de geschiedenis tot aan obscure feitjes, Mol weet het allemaal. Verslaggever Jack Plooij verzorgt bijdragen vanuit de Paddock en interviewt coureurs en teambazen. Tegenwoordig doen ze samen live verslag van elk raceweekeinde voor Grand Prix Radio.


Na hun vorige succesvolle show, komen ze dit seizoen terug met de Race ''Theatershow: Helden!'' In deze voorstelling zullen ze veel aandacht besteden aan de Formule 1 helden van toen en nu. Uiteraard geven ze ook een exclusieve kijk achter de schermen met interessante feiten, anekdotes, geheimen en de hoogoplopende rivaliteiten; waar de kenner, maar ook de leek zijn hart aan kan

ophalen.


Wo 31 | 20.00 uur | €29,50

Datum

31  woensdag 31 mei 2023 om 20.00 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk