Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

De Wolf en de 7 Geitenwollensokjes (6+)

De Wolf en de 7 Geitenwollensokjes (6+) Mix van een wereldberoemd sprookje en een oeroude weerwolvenmythe In ‘De Wolf en de 7 Geitenwollensokjes’ komen het sprookje ‘De Wolf en de zeven geitjes’ en de oeroude mythe ‘Lycaon als weerwolf’ samen. Stanley Burleson, bekend als Geest & in de musical Aladdin, schreef dit bijzondere sprookje én vertolkt de hoofdrol.


Als het volle maan is, verandert vader geit in een weerwolf en gaat hij op zoek naar slachtoffers. Omdat hij bang is dat hij zijn eigen gezin iets aan zal doen, verlaat hij zijn huis voordat hij van gedaante verandert. Moeder geit weet niets van zijn grote geheim en heeft geen idee waar hij heengaat, maar gek genoeg tolereert zij zijn onverklaarbare gedrag. Ze heeft haar handen vol aan haar zeven onhandelbare kinderen, de Geitenwollensokjes. Terwijl vader op pad is, leest moeder de kinderen het sprookje van ‘De wolf en

de zeven geitjes’ voor, niet wetende dat er een echte wolf op de loer ligt. De acteurs brengen het verhaal tot leven met poppen en objecten.


Vr 19 | 19.00 uur | €19,75

Datum

19  vrijdag 19 mei 2023 om 19.00 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk