Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Rommelmarkt in Haps

De Hapse rommelmarkt staat bekend om haar knusse en gezellige sfeer waarin weer 1001 artikelen worden aangeboden tegen scherpe prijzen! Om al deze artikelen te kunnen aanbieden gaat een wekenlange inzameling vooraf waarbij iedereen in de gelegenheid wordt gesteld om “koopwaar” in te leveren voor de markt zodat deze verkocht kunnen worden. De commissie die de koopwaar inneemt is wel streng: alleen kwalitatieve goede koopwaar kunnen worden ingeleverd: voldoet dit niet aan de minimale eis dan wordt verwezen naar de milieustraat.


Wat is er zoal te koop?

Te veel om op noemen: een uitgebreide boekencollectie, schilderijen, speelgoed, elektrische apparatuur, aardewerk, glaswerk etc., samengevat : bijna alles!

Uiteraard is ook de veilingmeester weer van de partij om vanaf de opbodlocatie de mooiste artikelen weer te verkopen via een inschrijf- en opbodsysteem.


Op de markt zelf is het verder gezellig vertoeven: In de consumptietent kan de (lekkere) honger en de dorst gelest worden. Op de markt zelf worden ook weer loten verkocht waarmee mooie waardevolle prijzen te winnen zijn. De loten kosten 1 euro per stuk en de prijswinnende lotnummers worden bekend gemaakt aan het einde van de markt.

De markt is geopend van 10.00 uur tot 14.00 uur, de entree bedraagt 2 euro. Parkeren kan gratis en vlak bij de markt. Meer info: www.mvjuliana.nl . Er is geen kraamverhuur.

Datum

18  donderdag 18 mei 2023 om 10.00 uur

Website en social links

www.mvjuliana.nl

Adres

Muziekvereniging Juliana

Bogaersstraat 2d

5443 AL Haps