Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Cuijkse Kinderbeurs

Zondag 16 april vindt tussen 10:00 en 12:30 uur weer de tweejaarlijkse Cuijkse Kinderbeurs voor tweedehands kinder-, babykleding en speelgoed in Café De Bond in Cuijk.


Telkens weer blijkt dat duur speelgoed, baby- en kinderkleding maar een korte tijd gebruikt en gedragen wordt. De materialen zijn dan nog in zeer goede staat en kunnen makkelijk nog een ronde mee bij andere kinderen. Het is zeker de moeite waard om te komen kijken voor leuk, goedkoop, kwalitatief goed speelgoed, baby- en kinderkleding.


Tijdens de Cuijkse Kinderbeurs is er een ruim aanbod van baby- en kinderkleding, speelgoed en kinderartikelen. Denk hierbij aan babykleding maat 50 t/m 80, kinderkleding maat 86 t/m 158, schoenen, verkleedkleding, fietsjes, eetstoeltjes, autostoeltjes, badjes, wandelwagens, puzzels, boekjes, Lego, Duplo, Fisher Price etc.

De beurs zal bestaan uit een gedeelte binnen én buiten. Buiten staan er verschillende activiteiten, zoals een springkussen en schminkster, om ook de kinderen te vermaken zodat jij in alle rust kunt shoppen.


Omdat organisatoren Anique en Maureen staan voor verbinding zal de Cuijkse Kinderbeurs ook de mogelijkheid bieden om te netwerken en kleine plaatselijke ondernemers met kindgerelateerde en/of duurzame producten of diensten een podium te geven. Zo kun jij als bezoeker kennis maken met wat voor mooie initiatieven ondernemers uit Cuijk en omgeving te bieden hebben.


Laten we de handen ineenslaan tijdens de Cuijkse Kinderbeurs en elkaar helpen aan voor kopers nieuwe spullen tegen een zacht prijsje, een opgeruimde zolder voor verkopers en voor ons allen een betere wereld!


Dus… kom tweedehands shoppen op de Cuijkse Kinderbeurs! Dit geldt niet alleen voor (aanstaande) ouders, maar ook zeker voor opa’s en oma’s, gastouders, peuterspeelzalen en meer.

Je bent van harte welkom op zondag 16 april van 10:00 - 12:30 uur, Café De Bond in Cuijk.

De entree bedraagt €3 en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis.


Wil je op de Cuijkse Kinderbeurs staan als verkoper van baby-, kinderkleding en speelgoed óf als ondernemer? De tafelverkoop start zondag 5 maart om 14:00 uur via de website.


Meer informatie of aanmelden als verkoper/ondernemer: www.cuijksekinderbeurs.nl


Tot zondag 16 april!

Liefs Anique & Maureen

Datum

16  zondag 16 april 2023 om 10.00 uur

Website en social links

www.cuijksekinderbeurs.nl

Adres

Café en Partycentrum 'De Bond'

Beversestraat 18

5431 SH Cuijk