Het Culinaire Frühschoppen in Haps

Een aantal jaren geleden ontstond bij de Rozenbottels het idee om alle trouwe bezoekers van het jaarlijkse Frühschoppen, naast de muzikale verrassingen, ook te verwennen met culinaire verrassingen van eigen Hapse bodem. Op deze wijze ontstond het “Culinaire Frühschoppen”. Het werd een groot succes en het gezellige Culinaire Frühschoppen heeft een vaste plek verworven op de jaarlijkse agenda van de Rozenbottels.


Echter: de muziek staat voorop en de liefhebbers van de Böhmische, Tsjechische en Moravische muziek worden daarom weer volop verwend! Het programma herbergt dit jaar een aantal nieuwe muzieknummers welke ten gehore worden gebracht door de Rozenbottels. De Hapse blaaskapel bestaat inmiddels al 55 jaar en is nog steeds een veelgevraagd orkest in de regio (en daarbuiten). Ook dit jaar staan er alweer een groot aantal optredens op de agenda waarbij natuurlijk het jaarlijkse Kapellenfestival, hetgeen dit jaar plaatsvindt op 21 oktober plaatsvindt in Haps, niet onvermeld mag blijven.


Meer nieuws en informatie over de Rozenbottels treft u aan op haar website www.derozenbottels.nl en via www.facebook.com/derozenbottels.


Het Culinaire Frühschoppen begint om 12.00 uur in zalencentrum de Posthoorn aan de Kerkstraat 6 in Haps. De toegang is gratis. De zaal is open vanaf 11.00 uur.

Datum

2  zondag 02 april 2023 om 12.00 uur

Website en social links

mvjuliana.wixsite.com

Adres

Bart Robben

Bogaersstraa5 2d

5443 AL Haps