Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Etan Huijs - From Monochrome to Multicolor

Etan Huijs schrijft intrigerende, subtiele songs, recht uit het hart en op het snijvlak van folk en country. Melancholie ligt altijd op de loer en de schoonheid van de melodie drijft overal boven.


Logisch, want al zijn hele muzikale leven laat Etan zich beïnvloeden en inspireren door een aantal oude meesters, grootheden die een onuitwisbare stempel drukten op het muzikale landschap: Johnny Cash, Neil Young, Bob Dylan en Leonard Cohen.


Singer-songwriter Etan Huijs is behalve een begenadigd muzikant een ondernemer pur sang. Hoewel een onwrikbaar virus ook hem als muzikant raakte, hield hij het financiële en creatieve vuur gaande. 


Na de release van het alom bejubelde album ‘The Monochrome Veil’ uit 2021 boetseerde Huijs een akoestische opvolger die in 2022 verschijnt en excelleert in oorstrelende melodieën, strijkers en koortjes: de EP Dreams in Multicolor.


Met ‘The Monochrome Veil’ en de naderende EP ‘Dreams in Multicolor’ voegt Etan Huijs imposante en relevante hoofdstukken toe aan zijn muzikale loopbaan. 


In 2022 gaat Huijs, samen met zijn vaste band, met beide albums op tournee. Het optreden in Cuijk is het slotconcert van zijn tour met volledige band.

Datum

31  vrijdag 31 maart 2023 om 20.30 uur

Website en social links

schouwburgcuijk.nl

Adres

Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62

5431 DL Cuijk