Dit evenement is al geweest! Terug naar overzicht

Guy Verlinde

Het afgelopen decennium domineerde Guy Verlinde de Belgische blues scene en toerde met zijn band “The Mighty Gators” non-stop door Europa. Hij nam in 11 jaar 12 albums op en speelde in verschillende prestigieuze clubs en op internationale festivals waar hij de affiche deelde met grootheden als: BB King, John Fogerty, Santana, John Hiatt e.a. In de afgelopen jaren tourde hij in kleine bezetting met de akoestische luistersongs en liet zien dat hij naast de blues ook thuis is in de Americana en het singer-songwriter genre.


Het album Standing In The Light of a Brand-new Day is een nieuwe stap in zijn muzikale en tekstuele evolutie, maar zijn liefde voor akoestische muziek blijft onveranderd. Guy laat zich bijstaan door Olivier Vander Bauwede. Hij is één van de nieuwe lichting Gentse bluesmuzikanten. Beïnvloed door Steven De Bruyn (El Fish, The Rhythm Junks) verkent hij met zijn mondharmonica's de meest verscheidene muziekstijlen en gaat hij heel wat verder dan de traditionele blueslicks.


Tijdens dit concert zal de focus liggen op de songs van zijn laatste album. Guy Verlinde kennen we als de energieke performer, maar hij laat zich steeds liever van zijn meest ingetogen kant zien. Het wordt een concert vol verhalen over liefde, verlies, hoop, wederopstanding … maar vooral over de positieve kracht van muziek.


Een niet te missen concert met dromerige verhalende luisterliedjes die naar de keel grijpen.

Toegangsprijs: € 17,50 incl. kop koffie/thee bij de ontvangst


Na afloop sfeervolle nazit en huisgemaakte soep.

Datum

16  zondag 16 oktober 2022 om 15.30 uur

Website en social links

www.guyverlinde.com

Adres

Huistheater de Steenakker

Steenakkerstraat 5

5443 NK Haps